Kestävät kattomaalaukset Hämeenlinnasta Tampereelle ja Lahteen asti

Kun tarpeena on katon maalaus, kutsu Kirvesmiehet töihin! Teemme katon pinnoitus- ja huoltotöitä Hämeenlinnan ja koko Kanta-Hämeen alueella sekä aina Tampereen ja Lahden seuduille asti. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2005, ja jokaisella työntekijällämme on katon huoltomaalaus- ja -pesupätevyys. Näin takaamme, että katon maalaustyöt suorittavat aina alan kokeneet ja koulutetut ammattilaiset. Ota yhteyttä! 

Muistitko kotitalousvähennyksen? Talon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapitotöistä voi saada tuntuvan kotitalousvähennyksen. Lisätietoa saat osoitteesta www.vero.fi 

Katon maalaus- ja huoltotyöt kokonaispakettina

20140627_133004Ensimmäinen askel katon maalaukseen on maksuton kartoituskäynti, jonka pohjalta teemme katon kunto- ja kustannusarvioinnin. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen laadimme aina kirjallisen sopimuksen, jonka puitteissa toimimme maalausprojektin alusta loppuun asti. Tiesitkö, että omakotitalon katon maalaus vie vain noin 2–3 päivää?

Katon maalaustyöt alkavat katon pesusta ja puhdistuksesta painepesurilla tai käsin. Tämän jälkeen korjaamme tarvittaessa vanhat reiät esimerkiksi peltikatosta Enkopur-tiivistysaineen avulla ja pinnoitamme katon Tikkurilan laadukkailla pinnoitteilla halutussa värisävyssä. Käytämme alan viimeisimpiä laitteita ja ruiskuja, joita olemme itsekin kehittäneet yhä toimivammiksi. Kun katon pinnoitus on valmis, tarkistamme vielä työmme jäljen ja teemme loppusiivouksen. Lisäksi annamme työllemme 5–7 vuoden takuun kohteesta riippuen.

Olemme erikoistuneet pelti- ja tiilikattojen maalaus- ja huoltotöihin, mutta pinnoitamme ja huollamme myös muita kattomateriaaleja.

 

Lue lisää peltikaton maalauksesta

Lue lisää tiilikaton maalauksesta

 

 Katon pinnoitus antaa pitävän suojan

Ajoissa tehdyt katon huolto- ja pinnoitustyöt lisäävät merkittävästi katon käyttöikää sekä nostavat koko talon arvoa. Kun katon pesu tehdään säännöllisesti, lehti- ja muut roskat eivät pääse kerrostumaan ja aiheuttamaan kattotiilien hapertumista tai peltikaton ruostumista. Katon maalaus puolestaan suojaa kattomateriaalia tehokkaasti niin kosteuden, sään kuin esimerkiksi UV-valon haittavaikutuksilta. Samalla se antaa katolle kauniin ja siistin ulkonäön.

 

 Katon maalaus laatutyönä – varaa maksuton kartoituskäynti!

Kirvesmiehet palvelee niin kotitalouksia, asunto-osakeyhtiöitä kuin teollisuuden toimijoita. Toimialueemme kattaa Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen sekä Tampereen ja Pirkanmaan aina Ylöjärvelle ja Nokialle asti. Lisäksi teemme kattomaalauksia Lahden ja Tuuloksen seuduilla.

Varaa maksuton kartoituskäynti, niin tulemme tekemään katon kuntoarvion. Käynti ei velvoita sinua mihinkään. Mikäli katon maalausta tai esimerkiksi katon pesua ja suojakäsittelyä tarvitaan, annamme samalla kustannusarvion ja tarjouksen vaadituista töistä. Pidä huolta katostasi ja ota yhteyttä jo tänään!

 

Ota yhteyttä!